Verzenden & retourneren

Bezorgen
Cat your service streeft ernaar om de bestelde producten binnen 2 werkdagen, na ontvangst van de betaling, te versturen. Het kan echter voorkomen dat een product niet voorradig is. In dat geval krijg je dit tijdig te horen en levert Cat your service het product zo snel mogelijk nadat jouw betaling is ontvangen.

Verzendkosten
Bij een bestelling vanaf €95,- binnen Nederland wordt je bestelling gratis geleverd.
Voor België is dit bij een bestelling vanaf €100,-

Anders betaal je onderstaande verzendkosten.

Brievenbus NL: €4
Nederland 0-30 kg: €6,-
België 0-30 kg: €9
Duitsland 0-30 kg: €9,25
Frankrijk 0-30 kg: €14,-
Hongarije 0-30 kg: €19,25
Italie 0-30 kg: €14,75
Luxemburg 0-30 kg: €11,75
Portugal 0-30 kg: €17,50
Spanje 0-30 kg: €16,-
Verenigd Koninkrijk (UK) 0-30 kg: €11,75

Catyourservice verzend met PostNL.

Ophalen 
Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om de bestelling op te halen. Je dient van te voren een afspraak te maken, dat kan via info@catyourservice.com of +31631969009

Betaalmethode
Je kunt betalen: via iDEAL, KBC, Bancontact en PayPal. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.

Retourneren en defecten
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit kan voor alle artikelen die ongebruikt zijn en in originele verpakking, met uitzondering van op maat gemaakte artikelen en afgeprijsde artikelen.
Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Vermeld duidelijk het factuurnummer van jouw bestelling op de zending of voeg een kopie van jouw factuur toe.

Je krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd binnen 7 werkdagen. Enkel de kosten voor retoursturen zijn voor eigen rekening.

Ondanks de grote zorg die Cat your service aan de bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat je buiten jouw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dien je binnen 10 dagen contact op te nemen.

Indien een artikel defect is, dien je het artikel binnen 10 dagen na melding defect retour te sturen.
Er wordt geen garantie gegeven op artikelen met veertjes!

Ruilen
Indien je een artikel wilt ruilen, dien je het te ruilen artikel eerst terug te sturen (op eigen kosten). De kosten voor het verzenden van het nieuwe artikel worden doorberekend.

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van retouren dien je een kopie van de factuur mee te sturen.