Modieuze design artikelen voor u en uw kat

Purrs Fluffer

6,75

Uitverkocht

Beschrijving

Purrs Fluffer

Hoowdie, dit is het spoor dat de supersonische Purrs Fluffer nalaat: Whooch_________________________________________________________yy! Bam! De snelheid waarmee de Purrs Fluffer doorheen de woonkamer schiet, zal uw huistijger doen denken dat hij ‘iets’ zag voorbij vliegen maar waar hij niet zeker van was. De Purrs Fluffer is een stevige uitvoering van de Standard. Dat moet ook, want als je haast door de geluidsmuur gaat, dan is een stevig veren kapseltje wel aan te raden. Let’s go!

De veertjes bestaan uit mooie glanzende kalkoenveertjes, afgewerkt met enkele kleine Maraboe veertjes.
Vanzelsprekend volledig handgemaakt.

Tip: Vervang regelmatig speeltjes. Dat maakt de kat blij. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Let op: Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken

Tip: Tabby Tijger speeltjes kunnen gecombineerd worden met Purrs, Hoe leuk is dat!

Extra informatie

Afmetingen 0.28 × 0.10 × 0.02 cm
Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purrs Fluffer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook Pagelike Widget

Gratis verzenden in NL vanaf €95,-
België vanaf €100,-