Modieuze design artikelen voor u en uw kat
Aanbieding!

Feliway Friends Navulling

22,25 18,00

2 op voorraad

Beschrijving

Feliway Friends Navulling

Feliway Friends is een gebruiksvriendelijke oplossing om spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden, zoals vechten, najagen, blokkeren en staren naar elkaar te verminderen.

De Friends verdamper is speciaal ontwikkeld voor huishoudens waarin meerdere katten verblijven. De verdamper verspreidt een geurloos feromoon, het zogenaamde Cat Appeasing Pheromone. Dit feromoon wordt door de moederpoes afgegeven om haar kittens een veilig gevoel te geven en tevens zorgt het ervoor dat zij sterk aan elkaar hechten. Op deze wijze draagt Feliway Friends bij aan de vermindering van spanningen tussen katten en kunnen uw katten weer in harmonie samenleven.

De Feliway Friends en de Feliway Classic kunnen gelijktijdig worden gebruikt wanneer je merkt dat jouw kat ook andere gedragsproblemen vertoont, zoals in huis plassen, angst en krabben.

Goed om te weten
* De verdamper bestrijkt een gebied tot 70m2
* Zorg ervoor dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Een vrije ruimte van minimaal 1,20m boven de verdamper wordt aangeraden.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Extra informatie

Variant

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feliway Friends Navulling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *