Modieuze design artikelen voor u en uw kat
Aanbieding!

Feliway Classic Navulling

22,25 18,00

1 op voorraad

Beschrijving

Feliway Classic Navulling

Feliway Classic zorgt voor de kalmering van katten in stressvolle situaties en zorgt voor een extra vertrouwen. Voorbeelden van stressvolle situaties zijn bijvoorbeeld het transport van de kat, een verhuizing, de herinrichting van meubels of het toevoegingen van nieuwe meubelen in de inrichting. In dit soort situaties kun je het kunstmatige feromoon vrijlaten zodat jouw kat meer vertrouwen in de situatie heeft en zich geborgen voelt.

Feliway Classic is als verdamper voor in het stopcontact verkrijgbaar.
In één van de klieren in de kin van de kat wordt het omgevingsferomoon aangemaakt. Het handelt zich hierbij om een gezichtsferomoon van de F3-frachtie. Dit feromoon wordt onder andere gebruikt om muren en meubels als veilig te markeren. Bevindt jouw kat zich echter in een stressvolle situatie,dan kan dit feromoon niet worden geproduceerd, waardoor jouw kat bang of agressief zal worden. Deze ontevredenheid zal jouw kat uiten door op verschillende plekken in huis te plassen of aan meubels te krabben.
Feliway is gemaakt om jouw kat in dergelijke stressvolle situaties te kalmeren. De synthetische kopie van het feromoon vertelt jouw kat dat ze veilig is.

De starterskit wordt geleverd met een verdamper en navulling. De navulling is ook los verkrijgbaar.
De Feliway Friends en de Feliway Classic kunnen gelijktijdig worden gebruikt wanneer je merkt dat jouw kat ook andere gedragsproblemen vertoont, zoals in huis plassen, angst en krabben.

Goed om te weten
* De verdamper bestrijkt een gebied tot 70m2
* Zorg ervoor dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Een vrije ruimte van minimaal 1,20m boven de verdamper wordt aangeraden.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feliway Classic Navulling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *