Over Cat your service

design voor katten

Webshop Cat your service – Design voor katten & honden

Lieve klanten,
Helaas kan er niet meer besteld worden via de webshop.
Heb je toch nog vragen over artikelen of wil je nog een allerlaatste bestelling bij ons plaatsen?
Neem dan contact  met ons op

Ik ben Kim, 29 jaar oud en woon samen met mijn Bengalen in Amsterdam. Ik hou van design voor katten en mijn liefde voor deze huisdieren is enorm groot! Waarom ik zo dol ben op katten (en dieren in het algemeen) en heb besloten om Cat your service op te zetten, dat vertel ik je hier.

Liefde voor katten
Mijn grote liefde voor katten is ontstaan toen ik een jaar of 9 was. Mijn moeder was lid van een vereniging die zich inzette voor verwaarloosde, verwilderde en moederloze kittens. Ze ving de kittens op bij ons thuis, verzorgde ze met veel liefde, bracht ze groot en socialiseerde de katjes. Bijna het hele jaar door hadden wij kittens, waardoor ik dus een groot gedeelte van mijn jeugd opgegroeid ben met pluizige bolletjes. Als de kittens eenmaal groot genoeg waren, werd er een nieuw huisje voor ze gezocht.

In mijn jeugd kon je me ook vaak vinden in de manage omdat ik eigen pony’s had waarmee ik wedstrijden reed. Ook maakte ik pony’s zadelmak en bracht ze uit op wedstrijden. Mijn dierenliefde is dus niet alleen voor katten.

Hoe cat your service is ontstaan
Een aantal jaar geleden ging ik op zoek naar modieuze design artikelen voor mijn katten. Ik houd van een modern interieur, waardoor ik de items voor mijn katten wou laten matchen met de inrichting van mijn huis. Helaas kwam ik erachter dat de meeste kattenspullen niet in dat plaatje paste. Het aanbod was vrij klein en dat vond ik jammer. Ik dacht: hier ben ik als kattenhoudster vast niet de enige in, dus dat
kan anders en er zullen vast meer mensen op zoek zijn naar leuke artikelen voor katten. Dat, gecombineerd met mijn liefde voor katten, is de aanleiding geweest om de kattenspeciaalzaak Cat your service op te zetten.
Sinds kort zijn er ook artikelen voor honden verkrijgbaar in de webshop 🙂

Cattery The One and Only
Naast deze webshop heb ik ook een eigen cattery, ‘Cattery The One and Only’, waar ik het prachtige ras de Bengaal fok. Dit doe ik met veel passie en liefde. Op de website vindt je meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat en vertel ik over wat ik belangrijk vind in het fokken van raskatten.

Verkoopgroep op Facebook
Op de Facebookpagina van Cat your service vindt  de gekoppelde verkoopgroep van Cat Your Service, waar jezelf kattenproducten kunt kopen en verkopen. Dus heb je thuis nog iets liggen waar je en/of je kat geen gebruik meer van maakt? Upload een foto en zet het in de verkoopgroep en wie weet kun je er iemand anders blij mee maken!

Ik wens je veel plezier met het rondstruinen in de webshop. Ik hoop dat je de design artikelen kunt vinden die bij je en je kat past en die je interieur ook nog eens compleet maken!

Mocht je vragen hebben, iets speciaals zoeken en/of ideeën hebben over nieuwe producten die je in de webshop mist, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

E: info@catyourservice.com
T: +31 631969009

Cat your service
Dr. H. Colijnstraat 692
1067CP Amsterdam
KvK:69696563
BTW:NL029628817B02

Please create a layout first. watch this video to learn customize layouts